lauantaina, huhtikuuta 23, 2005

Lauantai

En voinut enää illalla enkä aamulla lukea uusia kommentteja, jos niitä oli. Nyt olen Pekingissä enkä pääse lukemaan blogia, mutta voin kyllä postittaa sinne uusia viestejä. Jos tämä viesti näkyy niin lähetä minulle sähköpostia, niin tiedän, että systeemi toimii.

Tänään aamu palan jälkeen lähdimme etsimään bussia lentokentälle ja raahasimme matkalaukkujamme pitkin Hongkongin katuja. Bussi vei lentokentälle ja siellä tapasimme Jonathanin, TWR työntekijän Taiwanilta joka vei meidät Pekingiin.

Hongkongin lentokentällä jouduimme odottamaan koneessa tunnin ennen kuin China Airlines kone pääsi lentoon. Lentomatka oli noin kolme tuntia. Matka oli aika kuoppainen eikä pilvisyyden takia näkynyt maisemia ollenkaan. Matka meni mukavasti nukkuessa koska kaikilla oli väsy jet-lagista johtuneista syistä.


Joseph oli lentokentällä vastassa ja toi meidät hotelliin. Illalliseksi söimme Pekingin ankkaa ja muita kiinalaisia herkkuja. Haarukoita ja veitsiä emme ole nähneet muuta kuin hotellin aamupalalla. Vielä on saatu ruoka puikoilla suuhun.

Väsyneenä nukkumaan.