maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Kuvia sunnuntailta



Sunnuntai jumalanpalvelus oli tässä kirkossa. Kuva otettu jumalanpalveluksen jälkeen.





Tässä kirkko sisältä. Kuva on otettu saarnan aikana. Kuva on kirkon pääsalista.



Lennart astumassa taivaalllisen rauhan aukiolle. Tämä oli pitkän kävelymatkamme alku.



Koko ryhmä taivaallisella aukiolla ennenkuin menimme kiellettyyn kaupunkiin.

4 Comments:

At 9:38 ap., huhtikuuta 26, 2005, Anonymous Anonyymi said...

Hei

Kovin oli tutun näköisiä kuvia!!! Taisin olla samassa kirkossa tasan 10 v sitten Pekingissä. Kielletty kaupunki ja kiinan muurikin taitavat olla entisillä paikoillaan. Vieläkö muurilla myytiin t-paitoja, joissa kehutaan "olen kiivennyt kiinan muurilla" (englanniksi)?
Täällä on tänään siivouspäivä, mutta meikäläisen on pakko jättää se väliin. Fysioterapeutti on kieltänyt. Harmittaa tämä kolotus ja vanheneminen.
Lilli

 
At 9:51 ap., huhtikuuta 27, 2005, Anonymous Anonyymi said...

Nyt vasta tänne blogiin pääsi sitten perjantain. Lukemalla muita blogeja täällä kotimaassa sain selville, että Bloggerissa on ollut ongelmia. Hyvä että olette edelleen terveinä ja pirteinä (?) matkalla. Harrile terveiset naapureilta ja Leenalta kirjoitti

Liisa

 
At 10:22 ap., huhtikuuta 27, 2005, Anonymous Anonyymi said...

Hei miehemme maailmalla, hej våra män ute i världen!

Sain eilen kuuntelijapalautepyynnön Espoon tuomiokirkkoseurakunnan Lähetysrengas-lehteen. Espoo on Avoimin silmin -ohjelman suurin kannattaja-srk:mme. Heräsi ajatus, että haluaisitteko/voisitteko lähettää sieltä matkalta kuumia terveisiä espoolaisille lähetysihmisille -liittäisin kuuntelijakirjeiden mukaan? Tuleeko mieleen jotain? Lähetän satsin perjantaina, viimeistään maanantaina.

Minusta on ollut upea matkata kanssanne! Matkapäiväkirja oli loistoidea, ainakin meidän kannaltamme. Kiitos Timo, että olet jaksanut senkin tehdä, vaikka siihen keskittyminen ei helppoa varmaan ole ollenkaan. Jumala varjelkoon askeleenne ja antakoon teille sanat. Anne

 
At 3:40 ip., huhtikuuta 27, 2005, Anonymous Anonyymi said...

Hei matkalaiset!
Tervehdys teille työn ääreltä. Keväinen aurinko on meitä täällä mukavasti lämmittänyt ja vappua valmistellaan. Teillä on varmasti antoisa matka ja lähetän samalla pienen kevennyksen.
Mistä tiedät, että Kiinan muuri rakennettiin Kuopion torille asti? Kun Kuopion torilla myydään maon syömiä omenia.
Terveisin Pirjo H

 

Lähetä kommentti

<< Home